Fototriss: Stenigt

Välkomna till den 186:e omgången av Fototriss och augusti månads sista triss.

VECKANS TEMA
… är STENIGT. Ett tema som kommer från senaste vinnaren Pysselfarmor.

Mitt bidrag är från Vita Öknen i Egypten, 2009. Ett fantastiskt landskap och en otrolig bröllopsresa med finaste Adde. / Pictures from The White Desert National Park in Egypt. A beautiful landscape, on a wonderus honeymoon with my baby. 

Advertisements

65 thoughts on “Fototriss: Stenigt

 1. men voine voine!! VILKA bilder!! Häftiga….oj den stenen som balanserar där när kommer den att ramla?? nu måste jag googla! Tack för ditt suveräna annorlunda stenbidrag!

  • Tack snälla du, det är ett helt otroligt ställe. Vita Öknen i Egypten är så underbart! =) Rekommenderas verkligen för ett besök och om man vill och vågar så kan man övernatta ute i öken, och det om något var bland det häftigaste jag NÅGONSIN gjort. Så härligt! =)

  • Ja precis =) Jag tar så mycket bilder att jag egentligen borde kunna lägga upp flera inlägg om dagen med bara fina/häftiga/läckra/underliga/roliga/osv saker… =)

 2. Vilka fantastiska stenformationer. Din andra bild är ju helt otrolig, men jag har faktiskt sett något liknande på Sicilien. Naturen kan verkligen göra konstverk!
  Kram, Ingrid

 3. Vilket dramatiskt landskap! Jag har faktiskt aldrig varit i Egypten men vill väldigt gärna dit, och dina bilder inspirerar ju verkligen. En sån underbar resa!

 4. Veckans fototriss har många bidrag från länder jag aldrig varit i närheten av. Mina insikter om att vår värld är fantastisk bekräftas. Spännande formationer och fina bilder du bjuder på!

 5. Vilka fantastiskt fina och häftiga bilder från Egypten!
  Tack för din kommentar på våran triss. Nä, tyvärr såg vi inte något monster, hur mycket vi än försökte fantisera 🙂

 6. Vilket häftigt landskap du bjuder på. man undrar nästan om det är den här planeten. Var själv i Egypten för snart fyra år sedan. Besökte Kairo, Gize, Luxor och Konungarnas dal.

  • Ja, precis… det är lite out-there. Hoppas du hade det trevligt i Egypten, det är ju ett otroligt läckert land. Konungarnas dal är ju mäktigt tycker i alla fall jag =)

 7. Vilka vackra och annorlunda ökenbilder! Vilka stenformationer. 🙂
  Öknen kan bjuda på många vackra miljöer, fast det “bara” är en stenig öken. 😉
  Fantastiska bilder, svårt välja men det blir tredje fotot. Ser verkligen annorlunda ut med de vita stenarna som sticker upp ur sanden.

 8. Oj, vilka fantastiska bilder – anar att detvar en helt magisk bröllopsresa! Tänk, när vänner till mig visat bilder från Egypten har det varit pyramid på pyramid på pyramid på … ja, du anar. Nu blev jag ju riktigt sugen på att åka dit!

  • Ah, ja Pyramider är ju coola – men det finns såååå mycket mer! Det finns så många olika saker som inte är så välkända som jag verkligen skulle rekommendera. Helt otroliga saker. =)

Leave your comments here...Thanks <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s