Fototriss: Blad

VECKANS FOTOTRISS är BLAD

Första bilden är tagen i somras vid en mysig trädgårdsfest i Uppsala. Sommaren 2012 är trädgårdsfesternas sommar. / Andra bilen är tagen en dag under sommaren, en av de vackraste synerna som finns – blå himmel, solen och vackra skira gröna blad. / Tredje bilden är tagen i Indien 2012, på en relativt mulen dag men desto vackrare foto-väder. Jag tycker bilden är otroligt vacker i sin enkelhet.

 

 

Advertisements

40 thoughts on “Fototriss: Blad

  1. Äntligen tror jag att jag lyckats ta mig förbi dessa inloggningar som wordpress alltid ska hålla på med .. urdumt tycker jag när man vill tala om att nåt är kanonsnyggt – sista och första är mina favoriter denna gång.
    Ha en riktigt härlig vecka också förstås …

    • Hej hej. Ja du, jag tycker alla hela tiden hittar på inloggningar och spam-skräp. Jobbigt och trist. Men skönt att du lyckades och orkade tråklade igenom. Jättekul att du gillade bilderna, dina bilder är otroligt vackra så det betyder mycket att du gillar mina. Tack!

    • Tackar. Jag tycker dom fina på olika sätt. Det är lite det jag gillar med triss, man försöker bilda en röd tråd men det finns ändå många olika saker…

Leave your comments here...Thanks <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s