Mjölkchokladkladdkaka

Kladdkakans dag idag och jag tycker ni ska testa denna – Supergod!Karoleens mjölkchokladkladdkaka

100 g mjölkchoklad
100 g smör
2 ägg
1 ½ dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 krm salt

100 g mjölkchoklad

Hacka chokladen smått. Smält chokladen och smöret i ett vattenbad.

I samma bunke eller kastrull, tillsätt socker, mjöl, bakpulver och salt. Vispa ihop. Tillsätt därefter äggen och blanda tills du får en jämn smet.

Hacka ner resterande choklad till mindre bitar, gärna olika storlekar. Vänd ner chokladhacket i smeten.

Häll smeten i en spring-form. Och grädda i mitten av ugnen i 175 C i 15 minuter.

Låt svalna och gärna stå kallt över natt.

Denna kaka blir kladdig om du vill ha den varm kan den ätas med en gång men då kommer den att vara jättekladdig. Jag tycker den blir godare om man gör den dagen innan och låter den stå i kylen över natt och sen tar fram den några timmar innan servering. Servera med en klick grädde.

Leave your comments here...Thanks <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s