En lunch hos Faraonerna

Förra veckan skulle vi åka upp till Arlanda och hämta pappa, som varit i Dubai på jobb, så passade mamma och jag på att stanna till hos hennes vänner Faraonerna på lite lunch. Tyvärr fastnade vi i köer på vägen upp, så vi var ca 1 timma sena, men det gjorde inte så mycket, för vi blev välkomnade så glatt ändå =)  Även på plats var Fru Damaskus och det var väldigt trevligt att träffa dem igen. Vi blev bjudna på lunch och det pratades och skrattades i några timmar. Diskussionerna gick varma om situationen i Egypten och Syrien och hur man skulle göra för att det skulle bli bättre i länderna. Som vanligt mycket trevligt och god mat! Tack snälla!

Som en förrätt blev det foul som smakstatt med citron, olivolja, salt och persilja. Libanesisk foul är inte samma som Egyptisk foul, men använder bondbönor. Det serverades och äts med baladi-bröd, ett bröd som liknar ett pitabröd och så fanns det även homous.

20130627-085607.jpg

20130627-085611.jpg

Sen blev det en pasta med kyckling, soltorkade tomater och fetaost. 20130627-085615.jpg

 

Mycket gott och tack till Faraonerna =) Sen for vi iväg och spenderade ytterligare några timmar i Stockholmstrafiken. Lycka! =(

Advertisements

Leave your comments here...Thanks <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s