Fototriss del 229: Smultronställe & 5 års jubileum

Grattis Fototriss!!!

Idag fyller Fototriss 5 år och jag har fått äran och vara gästdomare i tävlingen, som är sponsrad av Ving, för att fira jubileet. Jag är svag för vit choklad och gerberer 😉 nej, skämt o sido, så ska det bli riktigt kul.

Veckans Tema

…är Smultronställe. Vilket är ditt smultronställe? Berätta med tre bilder och gärna några ord och var med i den här jubileumsomgången.

Men eftersom jag är utom tävlan kommer jag bara lägga upp en bild från mitt nyaste smultronställe. En så vacker och fridfull plats att jag får nästan ont i själen av inte vara där… Lugnet, tystnaden, skönheten, ja, ni ser ju själva…

20130908-051201.jpg

Advertisements

40 thoughts on “Fototriss del 229: Smultronställe & 5 års jubileum

    • Ja, men jag kände att jag inte riktigt hade möjlighet att få upp fler, jag var lycklig att jag lyckats lägga upp en med tanken på den otroligt dåliga telefontäckningen på jaktmarken.

  1. Det kan man verkligen kalla smultronställe! Precis det som behövs i vår snabba vardag! Lycka till med att vara domare! Det är ett svårt jobb, för det var många som visat vackra smultronställen!!

  2. Ja den platsen har verkligen allt som du skriver. Lite trolsk stämning också tycker jag, tycker faktiskt t.om att ett av träden i bakgrunden ser ut som att det i själva verket är ett troll, jag ser ögon och öron… :)) Fin bild med fin inramning.

    Gissar att du har en mapp som sväller över av bilder på ditt lilla paradis, och visst kunde du ha bjudit på en full triss, sen bara försöka komma ihåg att just detta bidrag inte skulle få komma med bland de utvalda då 🙂

    • Ja, jag hade helt enkelt inte möjlighet att få in flera bilder heller. Jag var så lycklig när jag lyckades ladda upp en bild, så jag nöjde mig med det =)

Leave your comments here...Thanks <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s