Köttbullar med gräddsås

Idag blev det Scans nya Köttbullar av svensk rapsgris, potatismos, Knorrs gräddsås och hallonsylt till lunch. Riktigt riktigt gott med en riktig husmanskost.

20131106-120024.jpg
Köttbullarna innehåller 78% kött, vilket jag tycker låter lågt, men samtidigt var det goda och köttiga köttbullar, alltså inte pressade mjölköttklumpar som andra köpe-köttbullar. God smak och bra storlek.

20131106-120234.jpg
Knorrs nya gräddsås är god. Den har en syra och en härlig gräddighet. Perfekt att ha på lut i kylen vid snabba middagar.

20131106-120351.jpg
Och ja, jag har hallonsylt till, jag gillar sötman från sylten. Många har lingonsylt, men jag är inte så förtjust i lingon.

Lunchen blev riktigt god och slank ner snabbt för både mig och Adde. Garanterat de bästa köpeköttbullarna jag ätit, så de rekommenderas och såsen är mycket godare än pulversåser och lätt att ha i kylen. God och smart!

Leave your comments here...Thanks <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s