Årets första semla

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i semlor och aldrig ätit fler en en semla om året, om ens det. Jag har aldrig riktigt förstått när andra pratar om att dom äter semlor så ofta de bara kan för jag har helt enkelt aldrig gillat dem. Bullen tycker jag är god men jag är inget fan av mandelmassa och grädde.

Men i söndags åt vi årets första, och vad jag trodde, årets enda semla, men jag blev positivt överraskad. Semlan från Lilla Konditoriet var lite torr, men över förväntan och faktiskt riktigt god.

Det har gjort att jag är jättesugen på att baka egna semlor, gärna mini semlor. Så det är nog veckans projekt tror jag.🙂

20140303-135115.jpg

//It’s that time of year again for Semla. A cardamon sweet roll filled with almond paste and whipping cream. Marking the time of Lent and Shrove Tuesday. //

Leave your comments here...Thanks <3

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s